Rijk van Rotterdam
Maanderbroekweg 11 - 6718 PC - Ede - 06-21 87 36 52

Even voorstellen

Mijn naam is Rijk van Rotterdam en sinds 1 januari 1997 is onze onderneming gestart. Inmiddels heb ik reeds meer dan 30 jaar ervaring opgedaan en kan ikmijzelf  met recht een allround vakman noemen. Voor particulieren kunnen wij u wensen uit laten komen op het gebied van het vervaardigen van alle soorten kasten o.a.;  kledingkasten, inloop-kasten, boekenkasten, keukenkasten enz.

Renovatie/kleine verbouwingen

Ook voor renovatie aan uw huis of  kleine verbouwingen bent u bij ons op het goede adres. Een nieuwe indeling op zolder en of een vaste trap naar zolder. Zomaar een greep binnen onze mogelijkheden om voor u dit te realiseren.  In onze eigen werkplaats beschikken wij over een complete machinepark om uw opdrachten  goed utivoeren.

Familiebedrijf

Inmiddels is onze zoon Daan ook werkzaam binnen ons bedrijf. Hij volgt een opleiding meubelmaker/ (scheeps)interieurbouwer op het Gildevaart te Nieuwegein. Samen staan wij voor u klaar.

Onze klantenkring bestaat uit particulieren en bedrijven. De opdrachten lopen uiteen tot het plaatsen van een dakraam, vervangen van kozijnen, deuren en ramen, tot het vervaardigen van diverse soorten kasten en ook de afwerking van uw huis op het gebied van lambriseringen of het realiseren van een aan-/uitbouw, serre of veranda. Ook kleine verbouwingen kunnen wij goed voor u realiseren. Maatwerk is onze specialiteit.

Doel voor de toekomst

Goede kwaliteit en service

Graag dragen wij onze liefde van het vak uit door de tot standkoming van een goede kwaliteit en afwerking van het te leveren product. Er wordt met veel zorg en precisie aan onze opdrachten gewerkt. Onze kracht is dat wij kleinschalig werken en iets kunnen vervaardigen naar uw persoonlijke wens. Wij denken graag met u mee en kunnen u advies geven om uw project tot stand te laten komen.